MUP Policija0721

Beograd 17. 03.2023. Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da se tokom predstojećeg vikenda na svim važnijim putnim pravcima u Srbiji očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, zbog čega je uputilo apel vozačima da budu strpljivi i da ne ugrožavaju sebe i druge učesnike u saobraćaju prebrzom vožnjom i nepropisnim preticanjem.

Predstavnik Uprave saobraćajne policije MUP-a Aleksandar Radenković istakao je da se ovog vikenda zbog lepog vremena očekuje početak sezone motocikala i mopeda i da bi vozači putničkih i teretnih motornih vozila i autobusa trebalo da obrate posebnu pažnju na vozače dvotočkaša.

Radenković je naglasio da će pripadnici Uprave saobraćajne policije tokom vikenda sprovoditi mere pojačane kontrole u cilju očuvanja što povoljnijeg stanja bezbednosti saobraćaja, a akcenat će biti na prevozu putnika u vozilima.

Aktivnosti će prvenstveno biti usmeravane na kontrolu tehničke ispravnosti putničkih vozila i autobusa, kontrolu poštovanja radnog vremena od strane vozača autobusa, kao i na to da li vozači i putnici u svim vozilima koriste sigurnosne pojaseve, objasnio je Radenković, poželevši svim građanima srećan put i bezbedno učešće u saobraćaju.
izvor:srbija.gov.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE