Brus panorama17

Opština Brus stavila je na javni uvid nacrt Plana generalne regulacije Brusa u trajanju od 30 dana, u periodu od 18. maja do 16. juna 2023. godine, objavljeno je na zvaničnom sajtu Opštine Brus

Nacrt PGR Brusa i strateška procena uticaja na životnu sredinu izloženi su u holu zgrade Opštine Brus, u kancelarijama br. 1 I 3. i na zvaničnom sajtu Opštine Brus.

Zainteresovanim pravnim I fizičkim licima koja žele da izvrše uvid u nacrt plana I stratešku procenu uticaja na životnu sredinu sve potrebne informacije i stručnu pomoć pružiće zaposleni u Odseku za urbanizam, građevinarstvo i imovinsko pravne poslove opštinske uprave Brus.

U toku trajanja javnog uvida planirana je javna prezentacija nacrta PGR Brusa 01. juna 2023. godine u zgradi OU Brus, u sali za sastanke, sa početkom u 12:00 časova.

Primedbe i sugestije na izloženi nacrt plana mogu se dostaviti u pisanoj formi nosiocu izrade plana tj. Opštinskoj upravi opštine Brus, Odseku za urbanizam i građevinarstvo ulica Kralja Petra I, broj 120, u Brusu, u toku javnog uvida, zaključno sa 16. junom 2023. godine. Primedbe i sugestije svih zainteresovanih lica, evidentira nosilac izrade Plana.

Po završetku javnog uvida biće održana Javna sednica Komisije za planove koja je zakazana za 04. jul 2023. godine, sa početkom u 12:00 časova, u zgradi Opštinske uprave opštine Brus, u sali za sastanke, kojoj će moći da prisustvuju sva fizička lica i predstavnici pravnih lica koji su podneli primedbe u toku trajanja javnog uvida.

Dodatne informacije u vezi nacrta plana mogu se dobiti svakog radnog dana u kancelarijama br. 1 I 3 u period od 07:00 do 15:00 časova. – lica ovlašćena za davanje obaveštenja su Marija Jakovljević i Gordana Petrović.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE