TS poplave120623

Trstenik 16.06.2023. Opština Trstenik objavila je javni poziv za podnošenje prijava za utvrđivanje i procenu štete nastalu zbog obilnih padavina, izlivanja bujičnih vodotokova 2. reda i urbanih poplava koje su zadesile ovu opštinu.

Na osnovu Odluke o proglašenju vanredne situacije za celu teritoriju opštine Trstenik Štaba za vanredne situacije opštine Trstenik od 10. juna 2023. godine, Opštinska uprava opštine Trstenik, objavila je javni poziv za podnošenje prijava za utvrđivanje i procenu štete nastalu zbog obilnih padavina, izlivanja bujičnih vodotokova 2. reda i urbanih poplava koje su zadesile opštinu Trstenik.

Pozivaju se građani kojima je pričinjena šteta na poljoprivrednim usevima/kulturama i/ili na objektima (stambeni i poslovni) na teritoriji opštine Trstenik, da nastalu štetu prijave Opštinskoj upravi opštine Trstenik – Komisiji za popis i procenu štete od elementarne nepogode – poplave na teritoriji opštine Trstenik.

Prijave građana će se primati od datuma objavljivanja javnog poziva, a zaključno sa 12. 08. 2023. godine.

Obrasci se mogu preuzeti svakog radnog dana na pisarnici Opštinske uprave Trstenik, u Kancelariji za poljoprivredu Opštinske uprave opštine Trstenik i u mesnim kancelarijama na teritoriji opštine Trstenik.

Prijave štete podnositi neposredno na pisarnici Opštinske uprave opštine Trstenik, poštom na adresu: Opštinska uprava opštine Trstenik, ul. Kneginje Milice br. 5, 37240 Trstenik ili preko mesnih kancelarija.

U Trsteniku, 12. 06. 2023. godine
OPŠTINSKA UPRAVA OPŠTINE TRSTENIK


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE