JKPRasinaBrus cisternavoda

Tokom jula i avgusta meseca 2023. godine kada su temperature vazduha bile do 400C vodosnabdevanje na teritoriji opštine Brus bilo je veoma redovno za razliku od prethodnih par godina kada je u istom periodu pa i drugim mesecima tokom godine dolazilo do planskih restrikcija u vodosnabdevanju.

JKP010823

Naime, početkom avgusta 2023. godine, sreli smo nešto posle 15 časova vd direktora JKP Rasina Dejana Zdravkovića koji je bio na kafi sa radnicima ovog preduzeća i na opasku da i pored visokih dnevnih temperatura vodosnabdevanje je stabilno i da nema restrikcija kao predhodnih nekoliko godina u letnjem periodu... Dejan Zdravković je rekao:

"To je zahvaljujući radnicima RJ vodovod. Evo Vladica Pavlović i Saša Miljković upravo su došli sa terena u Strojincima i seli smo da popričamo o izvedenim radovima."

JKP 0823a JKP 0823e

Na pitanje kada da svratimo do vd direktora JKP Rasina kako bi dobili više informacija o vodosnabdevanju Dejan Zdravković je rekao da su sada u toku pripreme i radovi povodom obeležavanja Dana opštine Brus i čim bude u prilici pozvaće na razgovor.

Podsetićemo čitaoce da je u prethodnim godinama naročito u letnjem periodu bilo restrikcija u vodosnabdevanju stanovnika opštine Brus i pored punog kapaciteta priliva vode u vodovod kao što je bio slučaj početkom jula meseca 2021. godine - više na linku OVDE
Nenad Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE