izbori 2023

Vanredni parlamentarni i lokalni izbori u više gradova i opština biće održani 17. decembra 2023. godine. BrusONLINE će sa više pažnje pratiti lokalne izbore u opštini Brus i okolnim mestima.

Politički subjekti koji nameravaju da izađu na vanredne lokalne izbore 2023 u opštini Brus i okolnim mestima mogu poslati, po proglašenju liste od strane Opštinske izborne komisije, spisak kandidata za odbornike i svoj program na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. koji će biti objavljeni u zavisnosti od ostalih redovnih radnih planova BrusONLINE tima.

Napomena: neće biti objavljivani tekstovi koji sadrže govor mržnje; bilo kakav oblik verske, naicionalne, rasne ili bilo koje druge diskriminacije; poziv na nasilje ili krivično delo; promociju fašističkih, nacističkih, fundamentalističkih i sličnih ideja...

BrusONLINE je nezavisan web sajt čiji je jedan od ciljeva da izveštava objektivno svoje čitaoce o dešavanjima vezanim za lokal, region, Srbiju i širu okolinu. Nije, niti će ikada biti član bilo koje političke opcije. 

Ako se nađete pogođeni našim tekstovima, to ne znači da radimo za vašu konkurenciju. Ako vam se svide naši tekstovi, to ne znači da radimo za vas.

Znamo da je tako nešto veoma čudno i neshvatljivo onima koji su dugo ili od skoro u politici, naročito tamo gde se sve vrti oko članstva u stranci i kojekakvim kombinacijama, ali to je to, naviknite se, takvi smo od kada postojimo (duže od mnogih stranaka i Koalicija).

BrusONLINE je uvek bio i ostaje otvoren za saradnju u cilju obaveštavanja građana u lokalu, regionu i šire - objektivno i bez bilo kakvih pritisaka.

Srdačan pozdrav,
BrusONLINE

IZBORI 2023 na linku OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE