PuteviSrbije 0622bg1

JP „Putevi Srbije“, u skladu sa velikim interesovanjem javnosti, nastavlja da objavljuje na internet prezentaciji Preduzeća i na YouTube kanalu JP „Putevi Srbije“ video materijale o značajnim infrastrukturnim projektima sa izjavama nadležnih kolega.

Atraktivni i zanimljivi snimci privlače sve veću pažnju, jer na upečatljiv način predstavljaju napredak radova sledećih projekata:

  • Izgradnja autoputa Srmska Rača – Kuzmin sa mostom preko reke Save
  • Brza saobraćajnica Iverak – Lajkovac
  • Autoput E-763 „Miloš Veliki“, deonica Pakovraće – Požega
  • Brza saobraćajnica Iverak – Lajkovac

Radovi na izgradnji deonice Iverak - Lajkovac, jednom od važnih infrastrukturnih projekata,,svakodnevno napreduju i odvijaju se po ugovorenoj dinamici.

Saobraćajnica dužine 18,3 km, koja je deo državnog puta I B reda br. 27, Loznica – Valjevo - Lazarevac, povezaće Valjevo sa autoputem „Miloš Veliki“ (E-763) i delove Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine sa autoputem „Miloš Veliki" i Koridorom 10.
Najnoviji snimak radova:

Izgradnja autoputa Srmska Rača - Kuzmin sa mostom preko reke Save

Deonica autoputa Kuzmin - Sremska Rača, ukupne dužine oko 18 km sa mostom preko reke Save, predstavlja deo projekta izgradnje auto-puta E-761, Beograd - Sarajevo. Početak saobraćajnice je u blizini postojeće denivelisane raskrsnice Kuzmin na autoputu Beograd - Zagreb i vodi sve do postojećeg graničnog prelaza kod Sremske Rače.

U toku su radovi na asfaltiranju čelične konstrukcije mosta preko reke Save:

Snimak radova na izgradnji petlje Kuzmin 1 na deonici autoputa Kuzmin - Sremska Rača možete preuzeti:

Autoput E-763 „Miloš Veliki“, deonica Pakovraće – Požega

Autoput od Preljine do Požege imaće veliki značaj za povezivanje Srbije i regiona, jer predstavlja nastavak autoputa „Miloš Veliki" ka granici sa Crnom Gorom. Radovi na izgradnji najzahtevnije deonice autoputa E-763, Pakovraće – Požega se nastavljaju predviđenim tempom.  Istovremeno, je i deo budućeg autoputa Beograd - Sarajevo, pošto je u planu izgradnja još oko 60 km autoputa od Požege do granice sa Bosnom i Hercegovinom.
Autoput „Miloš Veliki" biće spojen i sa Moravskim koridorom, odnosno budućim autoputem E-761 Preljina - Pojate na petlji Preljina, čime će biti povezan i sa autoputem E-75 Beograd - Niš.

Pratite zvanični YouTube kanal JP „Putevi Srbije“ i budite informisani!
JP „PUTEVI SRBIJE“, foto:arhiva


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE