RIP JorgovankaBojic1123a

Jorgovanka Bojić iz Graševaca kod Brusa stradala je tragično u saobraćajnoj nesreći 08. novembra 2023. godine u 52. godini života.

Jorgovanka Bojić rođena je 01. marta 1971. godine u Matejevcu kod Niša gde je učila osnovnu školu. Srednju školu je završila u Nišu. Potom je upisala i završila Filozofski fakultet u Nišu odsek Hemija gde i magistrira 1999. godine. Kasnije je upisala doktorat na Prirodno matematičkom fakultetu u Nišu odsek Hemija. 

Predavala je na Visokoj hemijskoj tehnološkoj školi strukovnih studija u Kruševcu, gde je radila od 1997. godine.
Imala je dosta naučnih radova, govorila je i pisala engleski jezik i koautor je nekoliko knjiga za obrazovanje iz hemije.

Bila je veliki zaljubljenik u prirodu i svaki slobodan trenutak koji je imala, pored obaveza na poslu i kući,  koristila je da šeta ne birajući doba dana a ni godišnja doba.

Tragično je stradala u saobraćajnoj nesreći 08. novembra 2023. godine u 52. godini života iza sebe ostavivši neutešne sinove Andriju i Aleksu, supruga Milića (ski učitelj "Crni"), majku Smilju, oca Rada i brata Dejana.

Sahrana Jorgovanke Bojić je u subotu 18. novembra u 13:00 časova na seoskom groblju u Graševcima (zaseok Čaloveići) - porodica će primati saučešće istog dana u porodičnoj kući u Graševcima do 12:00 časova.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE