ACT2 0124

Imate aktivnu organizaciju, sjajne ideje, posvećen tim… ali vam nedostaje prava partnerska podrška? Zvuči poznato? A šta to zapravo znači?

To znači da neko podrži vas u ispunjavanju onoga zbog čega ste osnovali organizaciju, vašu misiju i aktivnosti. Kod nas se ne prijavljujete sa projektnim predlozima već sa vašom vizijom razvoja organizacije. Na osnovu te vizije želimo sa vama da napravimo partnerstvo, a to znači da vam pomognemo u vašem uzletu i razvoju!

AKT-2 program podrške se sastoji iz finansijke i nefinansijske podrške. Odabrane partnerske organizacije građankog društva mogu očekivati finansijsku podršku u naredne 2,5 godine u maksimalnom iznosu do 5.850.000,00 RSD. Nefinansijska podrška se ogleda u razvoju i jačanju organizacionih kapaciteta uz intenzivnu podršku mentora i kroz različite i neophodne obuke prilagođene svakoj pojedinačnoj organizaciji.

Rezultat koji se očekuje na kraju je da partnerske organizacije građanskog društva koje su prošle put rasta i razvoja u AKT-2 programu podrške imaju:

  • različite izvore finansiranja,
  • da su ojačale zagovaračke sposobnosti i
  • proširile/uvećale svoju bazu podrške građana.

Postupak podnošenja prijava se sastoji iz 3 koraka:

  • Prvi korak podrazumeva registraciju / kreiranje korisničkog naloga na AKT platformi.
  • Drugi korak zahteva unošenje osnovnih podataka o organizaciji i kreiranje „profila“ organizacije.
  • Treći korak se odnosi na predstavljanje vizije razvoja organizacije.

Više informacija:

Ohrabrujemo vas da se detaljno informišete o programu podrške i prijavite se u naredne tri nedelje, a pre toga da prisustvujete našoj info sesiji 1. februara 2024. od 10.00č kao i otvorenim vratima 7. februara 2024. od 10.00č kako bismo otklonili sve nedoimice i odgovorili na vaša potencijalna pitanja.

Link za info sesiju 01.02. od 10:00

Link za otvorena vrata 07.02. od 10:00

PRIJAVITE SE!
izvor i foto:act.org.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE