Mup pretragaterena0324

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog Polja do grada Bora i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom Polju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta.

Od momenta prijave nestanka devojčice Danke Ilić 26. marta, u potrazi je učestvovalo više stotina pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su detaljno i sveobuhvatno pregledali šire i uže područje ovog mesta ukupne površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

Podsetićemo da je dvogodišnja devojčica Danka Ilić nestala 26. marta u 13.45 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora

PronadjiMe DankaIlicBor260324

Danka ima smeđu kosu, braon oči, visine je oko 85 centimetara. U trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu, crne patike.

Ukoliko imate informacije, odmah javite policiji na broj telefona 192.
izvor i foto:mup.gov.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE