NvoKAREJA

Ako vam smeta korupcija. Ako želite da budete antikorupcijski aktivista ili deo tima. Ako ste iz Novog Pazara ili okoline (do oko 150 km udaljeni). Prijavite se za dvodnevnu antikorupcijsku obuku, koja će se održati u Novom Pazaru 7/8. maja 2024. godine.

Planirano je da se obukom obuhvati najmanje 10 polaznika. Za učesnike van Novog Pazara svi troškovi su pokriveni. Obuku organizuje Institut za istraživanje korupcije Kareja.

Kratku prijavu dostavite do 23. aprila 2024. na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

NAPOMENA:
Navedena antikorupcijska obuka deo je multi antikorupcijskog događaja “Čuvamo Novi Pazar od korupcije” koji Organizacija civilnog društva Institut za istraživanje korupcije Kareja, realizuje kroz zagovaračku inicijativu „Sprovođenje antikorupcijskih politika je jedini pravi put Srbije u Evropsku uniju“, u okviru projekta „EU Resurs centar za civilno društvo u Srbiji“ koji sprovodi Beogradska otvorena škola (BOŠ) Incijativa se odnosi na dokument javne politike: Zakon o organizaciji i nadležnosti državnih organa u suzbijanju organizovanog kriminala, terorizma i korupcije.
izvor:kareja.org.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE