brus logo 200Obaveštavamo čitaoce i prijatelje, ali one prave, da će u narednom periodu možda biti smanjenj broj vesti iz Brusa jer je lokalna vlast u Brusu, početkom maja 2016. godine, usmeno "poručila" direktorima pojedinih javnih preduzeća i korisnicima budžeta opštine Brus da ne komuniciraju i sarađuju sa sajtom BrusONLINE.com.
To je još jedan pritisak na slobodu informisanja građana Brusa i šire, a kao medijskom radnicima neshvatljivo nam je da su skoro svi budžetski korisnici ovu preporuku primili mirno i slepo je se pridržavaju.

Uostalom, građani Brusa će uskoro biti PROFESIONALNO izveštavani od strane "Zdravić press doo" i radijski OBJEKTIVNO od strane "ATOM - ZONA doo.", čiji medijski projekti su odobreni za sufinansiranje od strane Opštine Brus.

Pitanje je samo kakve veze imaju svakodnevne informacije iz kulture, sporta, javnog života sa politikom lokalne vlasti u Brusu i poruka da se ne sarađuje sa sajtom BrusONLINE?

Ovaj potez, odnosno "preporuka", opštinske vlasti u Brusu, da pojedini budžetski korisnici ne sarađuju sa sajtom BrusONLINE.com, neće mnogo uticati na naš rad. Nastavljamo dalje, uz objektivno informisanje svih građana, a ova "preporuka" pokazuje da smo na pravom putu.

Nadamo se da će nas naši čitaoci podržati u daljem radu jer sajt BrusONLINE.com je tu zbog njih.

Vaš BrusONLINE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE