Bazen 050616

JP Direkcija za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju Brus raspisala je poziv za zainteresovane ponuđače da dostave ponudu za nabavku radova – rekonstrukcija bazena za kupanje - 2. faza.

Pravo učešća u postupku imaju sva zainteresovana pravna lica koja ispunjavaju obavezne uslove precizirane konkursnom dokumentacijom, a uvid i preuzimanje konkursne dokumentacije može se vršiti svo vreme dok teče rok za podnošenje ponuda.
Zainteresovana lica mogu izvršiti uvid i preuzeti konkursnu dokumentaciju u prostorijama JP Direkcija za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju Brus , na adresi: ul. Kralja Petra I 120, 37220 Brus, svakog radnog dana od 07:00 do 15:00 časova.  Preuzimanje konkursne dokumentacije može se izvršiti i sa Portala Uprave za javne nabavke, ili se ista može dostaviti na osnovu pismenog zahteva zainteresovanih lica.

Rok za podnošenje ponuda je 30 dana od dana objavljivanja poziva za podnošenje ponuda na Portalu Uprave za javne nabavke (20.05.2016), do 11:30 časova poslednjeg dana roka.

Javno otvaranje ponuda obaviće se poslednjeg dana isteka roka za prijem ponuda u 12:00 časova.

Sva dodatna objašnjenja u vezi sa javnom nabavkom koja je predmet ovog poziva mogu se dobiti JP Direkcija za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju Brus. 


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE