LaFantana 261016 5

Mitrovo Polje 26.10.2016. godine – Danas je u fabrici vode La Fantana u Mitrovom Polju, svečano puštena u rad nova proizvodna linija za punjenje flaširane gazirane i negazirane vode u PET ambalaži od 0,5 litara. Ovim činom je obeležena i desetogodišnjica od otvaranja fabrike.

 - U  jubilarnoj godini rada fabrike investirali smo u novi proizvod i novu proizvodnu liniju. Ovo je rezultat desetogodišnjeg uspešnog poslovanja naše LaFantana 261016 1fabrike, a za novi proizvod već imamo ugovoren izvoz. Sa novim proizvodom uz već postojeće opcije, La Fantana je spremna da odgovori na sve potrebe tržišta kada je u pitanju snabdevanje vodom visokog kvaliteta. Ponosni smo na izgled nove boce, koja je specijalno dizajnirana i svojim elegantnim izgledom privlači pažnju. I što je posebno bitno, ponosni smo na našu vodu, koja kao prirodna mineralna voda pripada najvišoj kategoriji voda i čiji kvalitet je nepromenjen već punih 10 godina - istakao je Dejan Antić, generalni direktor La Fantane za Srbiju.

Novu proizvodnu liniju LA FANTANA za punjenje flaširane gazirane i negazirane vode u PET ambalaži od 0,5 litara svečano je pustio u rad dr Jugoslav Stajkovac, predsednik opštine Aleksandrovac.

LaFantana 261016 3

La Fantana je do sada uložila preko tri miliona evra u fabriku. Planovi za dalja ulaganja u ovom trenutku su usmereni na novu proizvodnu liniju, sa ciljem da u skorijoj budućnosti pokrene i punjenje vode u boce od 1,5 ili 2 litra.

LaFantana 261016 4

Sva buduća ulaganja biće prvenstveno određena brzinom razvoja domaćeg i izvoznih tržišta, odnosno daljim razvojem kapaciteta za zadovoljavanje ovih potreba.

Cilj je da se i dalje širi ponuda ali i unapređuje uspešna saradnja sa dobavljačima i partnerima koje od samog početka gradnje fabrike angažuju iz lokalnog okruženja. Na ovaj način, između ostalog, La Fantana daje doprinos razvoju opštine i celog kraja u kojem posluje.

LaFantana 261016 2

Kompanija La Fantana je lider u oblasti flaširanja i distribucije vode pomoću water cooler aparata. Sa jakom logističkom infrastrukturom obezbeđuje teritorijalnu pokrivenost cele zemlje zahvaljujući poslovnicama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Subotici, Kragujevcu i Požarevcu. Na srpskom tržištu je prisutna već 12 godina, zapošljava preko 220 radnika i sarađuje sa više od 11.500 korisnika usluga - kompanija, institucija, fizičkih lica.

Fotografije pogledajte OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE