RPK KS kurs112016

Regionalna privredna komora Kruševac u saradnji sa SAOP doo iz Novog Sada organizuje: KURS ZA SAMOSTALNOG KNJIGOVOĐU uz praktičan rad na računaru i knjigovodstvenom programu u Brusu.

Kurs za samostalnog knjigovođu je namenjen licima koja imaju malo ili apsolutno nikakvo iskustvo u knjigovodstvenom radu, kao i onima koji žele da postanu profesionalne računovođe i koji će svoju egzistenciju zasnivati na ovoj profesiji. Kurs za samostalnog knjigovođu je orjentisan na praktičan rad u knjigovodstvu, i na praktičan rad na računaru koji se obavlja na najnovijoj internet verziji, programu SAOP miniMAX, tako da će polaznicima ovog kursa, svaki sledeći izazov, praktični knjigovodstveni rad ili program biti  poznat, i sa malim korekcijama u radu lako će moći odmah da obavljaju knjigovodstvene poslove u bilo kom privrednom društvu ili agenciji.

 

Raspored održavanja nastave je takav da obezbeđuje potrebno vreme za samostalan rad i uspešno pripremanje ispita za sertifikat o uspešnom pohađanju obuke, koji se polaže po završetku obuke.
Nastava ukupno traje 72 časa (52 časa teoretske nastave sa vežbama + 16 časova praktične nastave na računaru i  knjigovodstvenom softveru + 4 sata ispita za sertifikat).

Nakon završene obuke, polaznici  stiču sposobnost, potrebno praktično znanje i veštinu da: formiraju knjigovodstvenu dokumentaciju, kontiraju i knjiže knjigovodstvene promene većine malih preduzeća i preduzetnika (dvojno knjigovodstvo), razumeju osnovu za korišćenje i primenu poreskih i finansijskih propisa, kontiraju i knjiže i složenije knjigovodstvene promene, izradjuju poreske prijave za isplatu zarada, PPP PD i prijavu za porez na dodatu vrednost PPPDV, šire proučavanje i primenu poreskih i finansijskih propisa, vrše kontrolu zaključnog lista,, samostalno (na osnovu zaključnog lista virtuelne firme) popunjavaju originalne obrasce za finansijske izveštaje.

Za zainteresovane postoji mogućnost da još pohađaju besplatnu obuku “Kako započeti sopstveni biznis“, za koju dobijaju poseban sertifikat.

Kotizacija za pohađanje kursa je 17.000,00 dinara po polazniku. Postoji mogućnost plaćanja u tri rate. Za privredne subjekte koja su članovi RPK Kruševac odobrava se popust - 10% po polazniku. Početak nastave planiran je po formiranju grupe, a po ovom pozivu to bi bila druga polovina meseca novembra 2016. godine, u prostorijama RPK Kruševac.

Sve dodatne informacije možete dobiti u RPK. Krusevac kontakt osobe: Marija Vesković i Dragana Milosavljević telefon 037/441-128, 441-280; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.; i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Prijave dostaviti elektronskom poštom ili faksom na broj: 037/442-919.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE