EnecaPokreniSE

POKRENI SE ZA POSAO - prezentaciju nacionalnog programa, koji sprovodi NVO ENECA uz podršku kompanije Filip Moris u Srbiji, organizuje u Kruševcu Agencija za regionalni razvoj Rasinskog okruga u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Kruševac.

Prezentacija će se realizovati u ponedeljak, 14. novembra 2016. godine u 10:00 časova u prostorijama Centra za stručno usavršavanje u Kruševcu, ul. Balkanksa 64 / V sprat.

 



Program ima za cilj da podrži pokretanje i unapređivanje malih i porodičnih preduzeća širom Srbije. Svi građani sa održivim i kreativnim preduzetničkim idejama imaju mogućnost da se prijave na konkurs koji je otvoren od 25. oktobra 2016. i trajaće do 31. januara naredne godine.
Kroz program POKRENI SE ZA POSAO ove godine će 100 preduzetnika dobiti bespovratna sredstva za kupovinu opreme neophodne za pokretanje ili unapređenje sopstvenog biznisa. Osim toga, korisnicima će, kao i do sada, na raspolaganju biti veliki broj obuka, kao i savetodavna pomoć ekonomskih stručnjaka, koji će ih uputiti u osnove malog preduzetništva.

Kontakt za pitanja i prijave:
Agencija za regionalni razvoj Rasinskog okruga – 037 418 520
- Maja Džunić, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Sonja Jevremović, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Regionalna privredna komora Kruševac – tel. 037 441 128
- Dušica Vukčević Stojiljković, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE