MNRL 24012017 2

Predstavnici Hrišćanske humanitarne organizacije "Blythswood Serbia", čije je sedište u Vrnjačkoj banji, posetili su juče Društvo MNRL "Pčelica" u Brusu i donirali pomoć. "Blythswood Serbia" je humanitarna organizacija koja ima za cilj da putem humanitarnih akcija pomaže ljudima kojima je pomoć potrebna. 

MNRL 24012017 3

"Primarni cilj humanitarne organizacije "Blythswood Serbia" je pomoć ugroženom stanovništvu - pomoć izbeglim i raseljenim licima, osobama sa invaliditetom, deci privremeno ili trajno smeštenoj u ustanovama, kao i podela novogodišnjih paketića koji svake godine obraduju hiljade mališana iz svih krajeva Srbije. Takođe cilj našeg rada je da se ostvare strateška partnerstva u cilju socijalizacije ljudi kojima je pomoć potrebna. "Blythswood Serbia" promoviše i kulturno-umetničke vrednosti putem humanitarnih koncerata koji su često sastavni deo humanitarnih akcija." rekao je Dragiša Armuš, predsednik udruženja i naglasio da ovo nije prvi put da posećuju Brus i doniraju pomoć i poklone.

MNRL 24012017 1

U ime Društva MNRL Pčelica Brus donatorima se na pomoći zahvalila Tanja Milenković Đokić i poručila da su članovi društva veoma srećni da neko misli na njih a predstavnicima "Blythswood Serbia" uputila poziv da su uvek dobrodošli a ne samo u ovakvim prilikama. 

Fotografije pogledajte OVDE (klik)


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE