22.08.2015. -U Agenciji za privatizaciju, a u prisustvu komisije za otvaranje ponuda, juče je otvoren koverat sa ponudom Radojice Milosavljevića iz Kruševca koji je za kupovinu 100 % kapitala JP RTV Brus ponudio 10.200 evra.

Pre zaključenja ugovora o prodaji kapitala, sa proglašenim kupcim, Agencija za privatizaciju je u obavezi da, u skladu sa Zakonom o privatizaciji i Uredbom o uslovima, postupku i načinu prodaje kapitala i imovine metodom javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem, zatraži mišljenje od Ministarstva finansija - Uprava za sprečavanje pranja novca o nepostojanju smetnji na strani kupca za zaključenja Ugovora.
Takođe, pre zaključenja ugovora, u skladu sa Protokolom o saradnji, zaključenim između Agencije za privatizaciju i Regulatornog tela za elektronske medije od 27.05.2015. godine, Agencija za privatizaciju je u obavezi da zatraži mišljenje od Regulatornog tela za elektronske medije, o postojanju odnosno nepostojanju stanja kojim se narušava medijski pluralizam od strane proglašenih kupaca.
Tek nakon dobijanja pozitivnih mišljenja Ministarstva finansija - Uprava za sprečavanje pranja novca i Regulatornog tela za elektronske medija o nepostojanju smetnji za zaključivanje ugovora, Agencija za privatizaciju će sa proglašenim kupcem zaključiti Ugovore o prodaji kapitala.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE