Promocija brošure „Instrument građanskog pitanja - tvoje pravo da znaš“ biće održana u sredu 5. jula u Raški

Raska Razvojnicentarzamlade

Polaznici projekta „Instrument građanskog pitanja - tvoje pravo da znaš“ su informacije do kojih su došli, a koje se tiču učešća mladih u javnom i političkom životu zajednice objedinili u jedinstvenu brošuru.

Brošura će pokušati dati odgovore na pitanja: Koliko su mladi zastupljeni u lokalnim skupštinama i drugim institucijama na lokalnom nivou? Koji je stepen zainteresovanosti mladih za učešće u različitim procesima od značaja na lokalu? Kako mladi posmatraju izbore i veruju li u mogućnost vlastitog uticaja na procese u sredini u kojoj žive? Zašto se formiraju ženske parlamentarne mreže, ali omladinskih mreža nema? 

Promocija brošure je u sredu 5. jula u Raški (u zgradi bivšeg komiteta, Studenička 5) sa početkom u 13:00 časova, a prema sledećoj satnici:

13.00 Pozdravna reč domaćina
13.10 Pozdravna reč predstavnika Razvojnog centra za mlade – predstavljanje projekta, uz prikazivanje završnog spota projekta
13.20 Predstavljanje zaključaka i preporuka iz brošure, ekspert Razvojnog centra za mlade
13.40 Panel diskusije „Izazovi i mogućnosti za učešće mladih u lokalnim procesima od značaja“ (uz učešće predstavnika opštine domaćina i polaznika projekta)
14.20 Dalji koraci na projektu „Instrument građanskog pitanja-tvoje pravo da znaš“
14.25 Završna reč domaćina

Domaćini promocije vas pozivaju da se pridružite i čujete preporuke i zaključke do kojih su došli mladi polaznici!


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE