Brusonline logoUputili smo poziv čitaocima da pošalju predloge potencijalnih dobitnika ovogodišnjih nagrada koje dodeljuje Opština Brus povodom obeležavanja Dana opštine - 19. avgust, na Preobraženje.
Građani mogu predložiti pojedince, firme i institucije koji su doprineli razvoju i afirmaciji opštine Brus u protekloj godini.

Za sada imamo sledeće predloge:

dr Aleksandar Milutinović, kardiohirurg na Institutu Dedinje - za inicijativu pokretanja akcije čišćenja reke Rasine i upornosti za nastavak akcije. Afirmiše Brus svojim radom ali kroz veoma korisne akcije kojima doprinosi većoj afirmaciji opštine Brus.

Tatjna Đokić Milenković, sekretar društva za pomoć MNRL "Pčelica" Brus - za dugogodišnju nesebičnu podršku licima sa posebnim potrebama i trudu za ostvarenje boljih životnih i radnih uslova kao i afirmaciji opštine Brus u zemlji ali i šire.

Sava Savić, pomoćnik ministra za informaciono društvo u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija - za planiranje i pripremanje strategije razvoja informacionog društva, uspostavljanje elektronskih javnih servisa i razvoj nacionalonog portala e-Uprava, reformi državne uprave kao i evropskim integracijama kroz uvođenje informacionih tehnologija što je doprinelo i afirmaciji opštine Brus. 

Jovan Đokić, fudbaler Atirau (Kazahstan) - svojim igrama na fudbalskom terenu došao je i do dresa reprezentacije Srbije.

Branko Antić, neprikosnoveni motokros šampion u klasi MX1 koji je prošle godine osvojio sedmu tituli i tako doprineo afirmaciji opštine Brus.

prof. dr Viktor Nedović, redovni profesor Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu, pomoćnik ministra za međunarodnu saradnju i evropske integracije u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, - za sveukupan doprinos razvoju nauke i prosvete kao i afirmaciji opštine Brus

Janko Jeličić i Luka Milanović, mladi frulaši koji su ove godine kao i prošle osvojili prvo odnosno treće mesto u solo konkurenciju na saboru frulaša u Prislonici i na taj način, kao i dosadašnjim nastupima i nagradama, dostojno predstavili Brus u najboljem svetlu čuvajući i nastavljajući tradiciju.

Svetlana Miljković - "Sweet Home" jer je afirmisala grad Brus širom Srbije i Evrope preko svojih ličnih uspeha, zatim privatnog, ženskog, preduzetništva i kroz uspeh firme u kojoj je direktor. Pomagala je finansijskim donacijama pojedince, udruzenja... da bi se delima istih, afirmisao i sam grad Brus. Moj predlog nije firma, već pojedinac Svetlana Miljković - zbog humanosti za početak...i titule "Žena zmaj" koju je ponela u 2016. godini.

U obzir će se uzeti samo predlozi poslati isključivo putem e-mail adrese.

Vaše predloge možete poslati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Tekst poziva pogledajte OVDE



Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Aleksej Popović 210115670
Onaj momak koji je ispeo Mon Blan ,a kakav je to poduhvat prosto je lako uporedivo ako se popnemo na prvu čuku iznad kuća, a pri tom je nosio našu zastavu na kojoj je napisao Brus,zasluzuje priznanje javno.Aljoša
i ostali,prethodno izneti predlozi su takodje veoma dobri.Poedržavam.
| 1 0
Milica. 212366414
Sigurna sam da imate jos predloga!
| 3 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE