OS kuhinja

Početak školske godine uvek predstavlja momenat kada deca menjaju svoje ustaljene navike, a između ostalog menjaju i svoje navike u ishrani. Glavni obroci su u većim vremenskim razmacima pa je deci neophodna i dobra užina. Osim što užina, radi bolje koncentracije na časovima, mora biti kvalitetna poželjno je i da bude lepo servirana. Jedan deo đaka voli i da ponese sa sobom užinu od kuće ali veliki deo dece se hrani u đačkoj kuhinji, kao i u obližnjim lokalima.  

BrusONLINE je obišao đačku kuhinju je počela sa radom i ishranom školske dece.

Đačka kuhinja OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" osim što će za užinu đacima ponuditi sendviče, pite, pljeskavice, burek... imaće u ponudi i gotova kuvana jela po veoma povoljnim cenama. Napravljen je raspored užine i jelovnik po kom će deca mesečno svakog dana imati različitu užinu obogaćenu povremeno voćem i salatom uz kuvana jela. 
Cena užine po jednom danu je 60 dinara, a ako se izaberu kuvana jela onda je dnevna cena 90 dinara.

Đaci imaju mogućnost i da užinaju u lokalima u blizini osnovne i srednje škole u Brusu, u kojima mogu kupiti užinu ili kompletan obrok kao i tople i hladne napitke, a na roditeljima je da se odluče gde će njihova deca da užinaju i kako će izgledati užina.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE