JPPuteviSrbije e 75

Povodom saobraćajne nezgode koja se dogodila na trasi deonice auto-puta Ub-Lajkovac koja nije otvorena za saobraćaj, JP "Putevi Srbije" i "Koridori Srbije" izdali su saopštenje kojim apeluju na vozače da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, kao i da ne koriste deonice auto-puteva koje su u izgradnji.

Posebno se skreće pažnja građanima da ne uništavaju, ne oštećuju i ne pomeraju postojeću saobraćajnu signalizaciju, ne uklanjaju barijere u zoni radova, ne otvaraju "divlje" ulaze ili izlaze sa i na auto-puteve, ne seku žicu i ograde na auto-putu, jer time direktno ugrožavaju živote svih učesnika u saobraćaju.
Veoma često građani puteve koji nisu u funkciji pretvaraju u trase za rekreaciju, trke ili sklanjaju barijere kako bi skratili put i brže stigli do željene destinacije.
Upozoravaju se građani da je u pitanju krivično delo, čime se direktno ugrožava bezbednost saobraćaja, navodi se u saopštenju JP "Putevi Srbije" i "Koridori Srbije"
foto:putevi-srbije.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE