Agencija za privatizaciju poziva sva domaća i strana, fizička i pravna lica, kao i konzorcijume pravnih i/ili fizičkih lica zainteresovanih za učešće u postupku privatizacije subjekta privatizacije Javno preduzeće „Radio-televizija Brus“ modelom prodaja kapitala, metodom javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem  da podnesu svoje prijave za izbor najpovoljnijeg ponuđača.


Pravo na učešće u Postupku imaju domaća i strana, fizička i pravna lica, kao i konzorcijumi pravnih i/ili fizičkih lica. 

Predmet prodaje čini 100% kapitala koji je u vlasništvu Opštine Brus. Prema izveštaju ovlašćenog procenitelja, ukupna procenjena vrednost kapitala koji je predmet prodaje, sa stanjem na dan 31.12.2014. godine, iznosi: 18.965 EUR. 

Početna cena za prodaju predmeta prodaje iznosi 53% procenjene vrednosti kapitala, odnosno 10.051,45 EUR. 

Depozit kupca se uračunava u prodajnu cenu a sredstva plaćanja su evro (EUR) ili dinar (RSD - protivvrednost obračunata po srednjem kursu za evro Narodne banke Srbije, na dan plaćanja). 

Proglašeni kupac prodajnu cenu plaća odjednom. 

Prodajna dokumentacija biće dostupna od 20.07.2015. godine a zahtev za otkup prodajne dokumentacije se podnosi do 03.08.2015. godine (do 15:00 časova po lokalnom vremenu). 

Zainteresovana lica mogu podneti prijave za učešće u Postupku najkasnije do 10.08.2015. u 15:00 časova po lokalnom vremenu. 

Javni poziv u celosti OVDE(klik)
izvor:priv.rs 


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE