Vozači PAŽNjA! Novi režim saobraćaja u Brusu

Brus ul25121701a

Došlo je do promene režima saobraćaja u pojedinim ulica u Brusu koje su delimično ili potpuno postale jednosmerne.

Naime, kao što je i najavljeno na jednoj od prošlih sednica SO Brus, došlo je do promene u saobraćaju u ulicama Mike Đorđevića i Lole Ribara.

Brus ul25121708a Brus ul25121705a

Od sada je deo ulice Mike Đorđevića postao jednosmeran, i to onaj deo zgrade Opštine Brus prema marketu "Blic", a ono na šta vozači posebno treba da obrate pažnju, naročito vozači iz Brusa da ulica M.Đorđevića više nema prvenstvo prolaza u odnosu na ulicu Kneza Miloša koja je sada sa prvenstvom prolaza.

Brus ul25121703a Brus ul25121702a

Najverovatnije će trebati malo vremena da se vozači iz Brusa naviknu da sada prvenstvo prolaza ima ulica Kneza Miloša i da svi koji se kreću ulicom Mike Đorđevića moraju stati na znak STOP kako bi propustili saobraćaj iz ulice Kneza Miloša.

Brus ul25121706a

Takođe vozači koji se kreću ulicom Mike Đorđevića od zgrade Suda moraju kod marketa "Blic" nastaviti kretanje ulicom Kneza Miloša (levo ili desno) jer je deo ulice Mike Đorđevića od marketa "Blic" prema zgradi opštine Brus zabranjena za saobraćaj.

Brus ul25121709a Brus ul251217010a

Za saobraćaj je jednosmerna i ulica Lole Ribara (od Pošte ka zgradi Katastra) dok je u suprotnom smeru zabranjen saobraćaj.

Brus ul25121708a

Uz postavljene znake za novi režim saobraćaja u Brusu postavljena je i vertikalna signalizacija koja označava mesta za parkiranje.

Ostaje pitanje da li su ove promene mogle da sačekaju da prođu novogodišnji i božićni praznici kada je veoma povećana frekvencija saobraćaja baš u ulicama Mike Đorđevića i Kneza Miloša.

Brus ul25121707a

Vozači PAŽNjA - zaboravite na navike u saobraćaju i OBAVEZNO pratite saobraćajnu signalizaciju bez obzira kojom ulicom se krećete.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE