PDR Srebrnac0218

Opština Brus organizuje Javni uvid u nacrt Plana detaljne regulacije turističkog kompleksa "Srebrnac" na Kopaoniku i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja PDR  turističkog kompleksa "Srebrnac" na Kopaoniku na životnu sredinu u periodu od 21. februara do 22. marta 2018. godine, a u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, kao i efektima planiranja.

Javna prezentacija materijala plana održaće se 09. marta 2018. godine u 12:00 časova u zgradi Opštinske uprave opštine Brus, u sali za sastanke.

Pozivaju se organi, organizacije i javna preduzeća koji su ovlašćeni da utvrđuju uslove za zaštitu i uređenje prostora i izgradnju objekata, da daju mišljenje u pogledu uslova i neophodnog obima i stepena procene uticaja na životnu sredinu.

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi nosiocu izrade plana tj. Opštinskoj upravi opštine Brus, Odseku za urbanizam i građevinarstvo ulica Kralja Petra Prvog broj 120, u toku trajanja  javnog uvida, zaključno sa 22. martom 2018. godine. Primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica koje evidentira nosilac izrade Plana mogu uticati na planska rešenja.
Javna sednica Komisije za planove održaće se 30. marta 2018. godine sa početkom u 12:00 časova.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE