PDR Srebrnac0218

Opština Brus do 22. marta 2018. godine organizuje Javni uvid u nacrt Plana detaljne regulacije turističkog kompleksa "Srebrnac" na Kopaoniku i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja PDR  turističkog kompleksa "Srebrnac" na Kopaoniku na životnu sredinu, a u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, kao i efektima planiranja.

Iako je javna prezentacija materijala plana održana 09. marta 2018. godine u zgradi Opštine Brus, pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi Opštinskoj upravi opštine Brus, Odseku za urbanizam i građevinarstvo zaključno sa 22. martom 2018. godine.

Javna sednica Komisije za planove biće održana 30. marta 2018. godine sa početkom u 12:00 časova.

Pozivaju se organi, organizacije i javna preduzeća koji su ovlašćeni da utvrđuju uslove za zaštitu i uređenje prostora i izgradnju objekata, da daju mišljenje u pogledu uslova i neophodnog obima i stepena procene uticaja na životnu sredinu, kao i pravna i fizička lica, jer sve primedbe i sugestije koje evidentira nosilac izrade Plana mogu uticati na planska rešenja.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE