SZS TrojkaNS 0518

Sportsko-humanitarni projekat Trojka iz bloka održaće se u Novom Sadu - u subotu 26. maja od 17 časova na platou ispred hale SPENS, sa ciljem pomoći socijalno ugroženim porodicama sa 4 i više dece.

Simbolična donacija za učešće na turniru u brzom šutiranju trojki iznosiće 300 dinara, a na takmičenju su dobrodošli svi od 3 do 103 godine. Biće odigrana i revijalna košarkaška utakmica poznatih ličnosti Koš za sreću na kojoj očekujemo veliki broj poznatih sportista, umetnika i muzičara.

Pored toga sredstva se prikupljaju i slanjem SMS poruke na humanitarni SMS broj 7763 (cena jedne poruke je 100 dinara (bez pdv) za Telekom, Telenor i VIP mreže).

Projekat Trojka iz bloka (www.trojkaizbloka.org) je humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki koji se od 2012. godine održava širom Srbije, Republike Srpske i sveta, uz podršku Košarkaškog saveza Srbije, KK Crvena Zvezda i KK Partizan, kao i brojnih ponosnih sponzora, donatora i tehničkih sponzora.

Od 2005. godine, pod sloganom ,, Deca su naša budućnost'' , Humanitarna organizacija Srbi za Srbe prikupila je 2,5 miliona evra donacija i pomogla više od 2.000 socijalno ugroženih višedetnih porodica koje broje oko 12.000 dece. Pored pomoći porodicama, organizacija je u više navrata obezbeđivala pomoć za narodne kuhinje, bolnice i škole širom Srbije, Republike Srpske i regiona. Na svom zvaničnom sajtu (www.srbizasrbe.org) i fejsbuk stranici ( www.facebook.com/srbizasrbe), organizacija svakodnevno objavljuje liste donatora kao i uvid u trenutno stanje na svim bankovnim računima u devet zemalja u kojima postoje zvanični ogranci.

Organizacija Srbi za Srbe upućuje javni poziv svim društveno odgovornim kompanijama i medijima da podrže humanitarnu misiju projekta TROJKA IZ BLOKA koja menja živote socijalno ugroženih porodica na bolje!

Pošalji SMS na 7763 - Deca su naša budućnost!


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE