Opština Brus oglasila je Javni uvid u Plan detaljne regulacije za izgradnju dve branske MHE na reci Rasini, u Razbojni.

MHE Razbojna PDR0618

Opštinska uprava opštine Brus, kao nosilac izrade ovog plana, organizuje javni uvid u trajanju od 30 dana održaće se od 08. juna 2018. godine do 07. jula 2018.godine, a u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, kao i efektima planiranja.

Javna prezentacija materijala plana, održaće se 22. juna 2018. godine u 12:00 časova u zgradi Opštinske uprave opštine Brus, u sali za sastanke.

Pozivaju se organi, organizacije i javna preduzeća koji su ovlašćeni da utvrđuju uslove za zaštitu i uređenje prostora i izgradnju objekata, da daju mišljenje u pogledu uslova i neophodnog obima.

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi nosiocu izrade plana tj. Opštinskoj upravi opštine Brus, Odseku za urbanizam i građevinarstvo, ulica Kralja Petra I, broj 120, u toku trajanja javnog uvida, zaključno sa 10. julom 2018.godine. Primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica koje evidentira nosilac izrade Plana mogu uticati na planska rešenja.

Javna sednica Komisije za planove održaće se 16. jula 2018. godine sa početkom u 12:00 časova u zgradi Opštinske uprave opštine Brus, u sali za sastanke.

Odluka o izradi Plana detaljne regulacije za izgradnju branske mini-hidroelektrane na reci Rasini, lokacija Razbojna, opština Brus, broj 350-109/2017-I, usvojena je na sednici SO Brus 09. juna 2017. godine.

Dokumentaciju MHE „Razbojna“ možete preuzeti OVDE

Dokumentaciju MHE „ZONA“ možete preuzeti OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE