Brusonline logoPribližava se Preobraženje i manifestacija "Dani Brusa" kada se dodeljuju godišnje nagrade zaslužnim pojedincima, firmama i institucijama koji su doprineli razvoju i afirmaciji opštine Brus u protekloj godini.

Da bi lista nagrađenih i zaslužnih građana, firmi i institucija bila što realnija trebalo bi da i građani daju predloge.

BrusONLINE poziva sve građane da daju svoje predloge za potencijalne dobitnike ovogodišnjih nagrada koje dodeljuje Opština Brus. 

Na ovaj način možemo sugerisati i pomoći Opštinskoj komisiji da nagrade odu u prave ruke.

Predloge sa obrazloženjem možete poslati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Hvala!
BrusONLINE
Pogledajte predloge građana za 2017 OVDE kao i predlog SO Brus i dobitnike OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Razmislite 181439225
Arandjel Raka Jelicic zasluzuje jedno priznanje. Dao je Brusu mnogo. Svakako nije bilo lako sakupiti i napisati silne knjige o Brusu i Bruskom kraju. Razmislite vi koji donosite odluke....!?
| 2 0
Realna 181448318
Realno, na ovoj svecanoj sednici skupstine priznanje bi trebale da dobiju fabrike koje drze italijani u Brusu. I jedan i drugi vlasnik i na taj nacin da im se zahvali za veliki broj radnika koje uposljavaju. Zamislite kakav bi tek bio Brus da njih nema. Hvala!
| 2 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE