Brus ulica090818
Dosta je uloženo i ulaže se u uređenje samog Brusa. Rekonstuišu se saobraćajnice i asfaltiraju, popločavaju se trotoari, kreči se... I to je dobro... Ali kakvo je stanje na periferiji Brusa i u okolnim selima, od kojih živi varoš? Da li se i tamo uređuje?

Da li su uređeni putevi? Ima li uličnog osvetljenja? U kakvim uslovima žive pojedine porodice i deca? Treba li nekome pomoć?
Ili je sve uređeno?

Pozivamo građane opštine Brus da pošalju fotografije sa lica mesta i tekst, na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili FB stranicu BrusONLINE, koje ćemo objaviti na sajtu, kako bi se videlo stanje na periferiji i u okolnim selima kako bi ono što je dobro da svi zajedno pohvalimo i primenimo svuda, a ono što je loše da popravimo.

BrusONLINE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Branko 176906452
Nebi bilo lose da se uradi trotoar od osnovne skole do naselja Ziljci,mnogo lakse I bezbriznije bi bilo za decu,a znamo koliko je taj pravac prema Kopaoniki prometan....
| 1 0
Boža 177822111
Ulica Bože Jeličića?? Prvo nakaradan naziv ulice, a da ne pričam kako se namer o godinama ne sređuje! Jer tako mu se može :(
| 3 -1
Marina 177853292
Lepo je sto se uredjuje centar grada, ali se pitam dali uopste opstinari znaju u kakom stanju se nalaze druge ulice, koje su samo 300 metra od centra, naprimer ulica Hajduk Veljka sa prikljucnim ulicicama, koje nisu asfaltirane, nisu osvetljene, korov i trnnje su prekrile tretuare, da njima ne moze da se ide, a ima mnogo male dece, koje idu u skolu ili u grad, a mnogo pasa lutalica se nalazi u tom delu, pa onda su roditelji prinudjeni da idu po decu. Mislim da bi opstinske vlasti trebali da malo obrate paznju , jer smo i mi koji tu zivimo u prvoj zoni gradsko gradjevinskog zemljista i placamo poreze isto kao i gradjani centra grada, a smatrate nas kao da smo gradjani cetvrtog reda. U nadi da cete nesto preduzeti, ocistiti i osvetliti i ostale ulice naseg grada, jer centar ne cini Brus. A sutra cu da vam posaljem slike, kako izgleda ta nas deo Brusa.
| 2 -2
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE