Brus HajdukVeljka 001

Brus,14.08.2018. Lepo je što se uređuje centar Brusa, ali  mnogi meštani iz okolnih ulica kao i sa periferije a naročito iz seoskih područja pitaju se da li nadležni iz Opštine Brus znaju u kakvom stanju se nalaze druge ulice i putevi.

Ulica Hajduk Veljka udaljena je od centra grada nešto više od 300 metra i nalazi se na uzvišenju iznad srednje škole u Brusu.

Brus HajdukVeljka 002

"Ulica Hajduk Veljka je asfaltirana ali priključne ulice kao npr ulica Radovana Pećica nisu a nisu ni osvetljene. Korov i trnje su prekrili trotoare, da njima ne može da se ide a ima mnogo male dece, koja idu u školu ili u grad. Tu se povremeno okupljaju psi lutalice pa su roditelji prinuđeni da prate decu od kuće i da ih sačekuju na povratku kući.

Brus HajdukVeljka 003

Mislim da bi lokalna vlast trebalo  malo više da obrati pažnju jer smo i mi koji tu živimo u prvoj zoni gradsko građevinskog zemljišta i plaćamo poreze isto kao i građani koji žive u centru Brusa. Imam utisak da nas koji živimo u ovoj ulici smatraju kao da smo građani četvrtog reda.

Brus HajdukVeljka 004

Nadamo se da će nešto preduzeti, očistiti i osvetliti ulicu Hajduk Veljka kao i priključne ulice i da budu sređene kao i većina ulica u Brusu." - reči su meštanke koja živi u ulici Hajduk Veljka.

Fotografije ulice "Hajduk Veljko" - OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE