Ecofamily2018 03

Na nedavno održanom sajmu prehrane SIAL u Parizu učestvovala su i dva studenta iz bruske opštine - Marko Matejić i Predrag Crnoglavac kao članovi ekipe "Ecofamily", Poljoprivrednog fakulteta Zemun. Ekipa "Ecofamily" je na sajmu predstavila novi eko-inovativni prehrambeni proizvod - Acornico.

Ecofamily2018 01

Tim studenata "Ecofamily" Poljoprivrednog fakulteta u Zemunu napravio je novi eko-inovativni prehrambeni  proizvod - Acornico. U pitanju je instant topla čokolada sa dodatkom žira i razvijenom paletom ukusa (classic, banana, lešnik, rum, višnja).

Ecofamily2018 04

"Sa tim proizvodom smo se prijavili za nacionalno takmičenje Ekotrofelija Srbija. Takmičenje je održano 10. jula u Naučno-tehnološkom parku na Zvezdari pod pokroviteljstvom USAID-a i Udruženja prehrambenih tehnologa Srbije. Uspeli smo da pobedimo, nakon čega smo stekli pravo da idemo na evropsko takmičenje Ecotrophelia Europe 2018.
Ove godine je Evropsko takmičenje održano 21. i 22.oktobra u okviru sajma prehrane SIAL u Parizu. Pored nas, bilo je još 17 timova iz Evrope i konkurencija je bila velika. Nažalost nismo uspeli da osvojimo neku od nagrada ali ovo je bilo jedno veliko iskustvo koje će nam biti korisno u daljem poslovnom i stručnom usavršavanju." - rekao je Marko Matejić.

Ecofamily2018 02

Članovi tima "Ecofamily" Poljoprivrednog fakulteta u Zemunu su studenti 4. godine prehrambene tehnologije: Simona Jaćimović - Vrnajčka Banja, Nataša Smiljanić - Beograd, Teodora Stepanović - Beograd, Veselin Pelić - Kruševac, Marko Matejić - Igroš i Predrag Crnoglavac - Strojinci.
foto: M.Matejić i Konkurentna privreda


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE