Protest BG221218NS

Četvrti po redu protestni skup protiv nasilja i svega lošeg u društvu biće održan u Beogradu večeras, subota 29. decembar 2018. godine. Po rečima organizatora ni ovaj protest neće biti politički, već građanski, bez stranačkih obeležja i govora političara - navode mediji.

Protestna šetnja će početi sa platoa ispred Filozofskog fakulteta u 18:00 časova a organizatori protesta „1 od 5 miliona“ ovaj put su prezentovali više  zahteva: da Radio-televizije Srbije u Dnevniku 2 odvoji pet minuta za gostovanje predstavnika tog protesta i da u svakoj informativnoj emisiji omogući opoziciji da iznese svoje stavove; Redovno prisustvo opozicije u informativnim emisijama RTS; Otkrivanje nalogodavaca i počinioca ubistva Olivera Ivanovića kao i nalogodavaca i počinilaca pokušaja ubistva Borka Stefanovića i nalogodavaca pokušaja ubistva novinara Milana Jovanovića; Smena ministra MUP-a Nebojše Stefanovića.

ProtestBG 291218govornici

Prema saopštenjima organizatora protestnog skupa okupljenima na platou obratiće se Srđan Škoro – novinar, Branislav Trifunović – glumac, Desimir Stojanov – iz sela Rakita


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE