Brus zima0119

 U Brusu će u subotu 02. februara 2019. godine biti održan protest podrške građanskim protestima širom Srbije, najavljeno je na društvenim mrežama.

"Ovo će biti nestranački skup jer ne predstavlja ni jednu političku partiju. To je protest protiv jednoumlja, protiv medijskog mraka, protiv odlaska mladih i onih malo starijih iz Srbije, protiv bahatosti, protiv lažnih obećanja, protiv selektivne pravde, protiv nekulture, protiv nepoštovanja zakona, protiv nameštenih tendera, protiv bogaćenja pojedinaca na račun svih nas, protiv kilometra asfalta po ceni od 200.000€, protiv cene malina od 60 dinara, protiv cene goriva koje je među skupljim u Evropi, protiv svega lošeg u društvu, protiv prisilnog ili plaćenog (društvenim novcem) odlaženja na raznorazne mitinge i otvaranje fabrika, protiv partijskog zapošljavanja... Organizujemo protest jer želimo dobro sebi i ljudima oko nas..." navode organizatori.

Protestni skup u Brusu najavljen je za 02. februar 2019. godine u 18:00 časova a mesto okupljanja je na korzou ispred hotela Zvezda.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE