U Brusu je održan treći protest #10d5 miliona, naredni najavljen za 23. februar

Brus protest160219
Večeras je u Brusu održan treći po redu protest kao podrška protestima građana #1od5miliona koji se održavaju širom Srbije.
Iako je bilo najavljeno da će na ovom protestu biti govornika sa strane iz opravdanih razloga nisu došli pa je govor okupljenim građanima na bruskom korzou održao Aleksandar Grbić, koji je govorio i na prethodna dva protesta.

I ovaj put pomenuto je niz loših stvari na državnom nivou kao i loše stvari na lokalnom nivou a tiču se lokalne vlasti koja ne čini ništa po pitanju razvoja turizma i poljoprivrede, da su zapošljavanja stranačka i rođačka a ne prema sposobnosti... 
Aleksandar Grbić je tokom govora rekao da je nedavno imao finansijsku inspekciju u svom lokalu "Gradska kafana" koji se nalazi u centru Brusa i da očekuje kaznu ali da se neće pomiriti tek tako sa time i da će se žaliti jer kako je informisan očekuje ga novčana kazna i zatvaranje lokala na duže vreme.


Posle održanog govora i šetnje glavnom ulicom Brusa okupljeni građani su se razišli uz najavu da je naredno okupljanje 23. februara u 18:00 časova na istom mestu.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE