PKS RPKKrusevac

Privredna komora Srbije otvoriće Preduzetnički hab u zgradi Regionalne privredne komore Rasinskog upravnog okruga u utorak 02. aprila sa početkom u 12:00 časova.

PKS je pokrenula inicijativu za organizovanje Preduzetničkih habova u cilju podsticanja razvoja preduzetništva, promovisanja preduzetničkog duha i jačanja svesti kod mladih ljudi o mogućnostima i šansama koje nudi preduzetništvo,

Osnivanjem preduzetničkog haba biće implementiran novi poslovni model povećanja konkurentnosti privrede i podsticanja regionalnog razvoja kao i razvoj omladinskog, ženskog i socijalnog preduzetništva, dok će posebnu dodatnu vrednost činiti povezanost haba sa pulom inovatinvih kompanija, koje će startapovima i preduzetnicima omogućiti brži nastup na tržištu, posebno u delu istraživanja i razvoja. Hab će činiti podršku i investitorima, developerima i kompanijama koje relociraju poslovne aktivnosti u region centralne Srbije.

Nakon otvaranja Preduzetničkog haba biće održana radionica na temu: Agilnost poslovanje i agilni razvoj preduzetnika. Prezentaciju će održati Jasmina Nikolić "Agile Humans".


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE