PKS RPKKrusevac

U petak 17. maja sa početkom u 14:00 časova u prostorijama Regionalne privredne komore Kruševac održaćese tribina pod nazivom "Daroviti i obrazovanje".

Cilj tribine je da se sa različitih pozicija u okviru stručne javnosti razmotri pitanje obrazovanja darovitih učenika, problemi sa kojima se suočavaju u svom školovanju i razvoju, izazovi sa kojima se njihovi edukatori susreću, kao i da se predlože neka praktična rešenja, proizašla iz istraživačkog rada, ali i prakse.

 Tribina je namenjena vaspitačima, učiteljima, nastavnicima, stručnim saradnicima, defektolozima, lekarima, zaposlenima u javnim servisima, administraciji i upravama i svima drugima koji se u svom radu susreću i bave darovitom decom, mladima ili odraslima.

Tribinu organizuju Mensa Srbije, Grad Kruševac, Regionalna privredna komora  Kruševac, Nacionalni centar za talente i Društvo defektologa Vojvodine. Tribina u Kruševcu se održava kao vid najave međunarodnog naučno stručnog skupa o darovitosti koji će se održati u oktobru u Kruševcu.

Učešće na tribini je besplatno. Zbog ograničenog broja mesta neophodna je prethodna prijava, popunjavanjem prijavne forme. Prijave će se primati do popune broja raspoloživih mesta.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE