KS KraljevinaSrbija0519

Gradski odbor Kruševac Udruženja Kraljevina Srbija  svečano će otvoriti novu kancelariju 6. juna 2019. godine, na Spasovdan, u 18:00 časova, u Čupićevoj ulici br. 6.

Tim povodom, Udruženje Kraljevina Srbija GO Kruševac poziva "da svi zajedno, uz našu himnu „Bože pravde“, ozvaničimo početak rada u novim prostorijama, a sve zainteresovane članove, da nam se jave, kako bi pomogli u organizaciji svečanog otvaranja kancelarije".

NVO KraljevinaSrbija logo i zastave

Udruženje Kraljevina Srbija osnovala je grupa studenata Beogradskog Univerziteta 2008. godine pod imenom Kraljeva omladina, kao nestranačko, nevladino i neprofitno udruženje, pod pokroviteljstvom Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra, sa primarnim ciljem obnove monarhije u Srbiji.

Ova grupa mladih ljudi, uverena da uspostavljanje monarhije može pomoći Srbiji, uspela je da svojim aktivnostima i pozitivnim delovanjem, podstakne kako mlađu tako i stariju populaciju građana da joj se pridruži.

Upravo zbog želje velikog broja ljudi starijih od 26 godina da se uključe u rad za obnovu monarhije, Kraljeva omladina od januara 2010. nastavlja da deluje kao podmladak veće organizacije, otvorene za sve – Udruženja Kraljevina Srbija. Od osnivanja do danas, Udruženje je postalo najveće monarhističko udruženje u Srbiji sa stalnim rastom broja članova i trenutno broji preko 20.000 članova, mahom mlađih od 35 godina, koji su organizovani u preko 80 odbora i povereništava širom Srbije.
Opširnije o Udruženju Kraljevina Srbija OVDE

 


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE