JPPuteviSrbije MobAplikacija

JP Putevi Srbije obaveštava sve učesnike u saobraćaju da u cilju pravovremenog i tačnog informisanja u realnom vremenu, koriste aplikaciju za mobilne telefone “Putevi Srbije”.

Aplikacija objavljuje na svaka dva sata poruke o stanju na putevima, putem „push“ notifikacija. Besplatna i prilagođena za Android i IOS platforme.
Android aplikacija OVDE
iOS aplikacija OVDE

Primeri obaveštenja putem aplikacije:

"Obaveštavamo sve učesnike u saobraćaju da su za kretanje motornih vozila privremeno zatvorene sledeće naplatne stanice:

  • Bujanovac sever
  • Leskovac jug
  • Brestovac
  • Doljevac selo

Alternativan pravac za sve koji žele da koriste naplatnu stanicu Bujanovac sever, a kreću se iz smera Preševa ili iz smera Niša je Bujanovac centar.
Alternativan pravac za sve koji žele da koriste naplatnu stanicu Leskovac jug, a kreću se iz smera Preševa je Grdelica, a za one koji se kreću iz smera Niša je naplatna stanica Leskovac sever.
Alternativan pravac za sve koji žele da koriste naplatne stanice Doljevac selo i Brestovac a kreću se iz smera Preševa je Leskovac sever, a za one koji se kreću iz smera Niša je petlja Niš jug.
01. jula će za saobraćaj biti puštene naplatne stanice Leskovac jug i Brestovac."

Takođe, putem portala sa promenljivom saobraćajnom signalizacijom duž autoputeva tzv VMS portala, JP "Putevi Srbije" obaveštavaju učesnike u saobraćaju da preuzmu mobilnu aplikaciju - poruka obaveštenja na srpskom i engleskom jeziku:

"Instaliraj aplikaciju Putevi Srbije - informiši se"
("Install free mobile app "Roads of Serbia"– be informed on time")

JPPuteviSrbije VMS0619

Aplikacija je besplatna i prilagođena za Android i IOS platforme.
Android aplikacija OVDE
iOS aplikacija OVDE

JP "Putevi Srbije" svim učesnicima u saobraćaju žele srećan put uz apel da u vožnji budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću saobraćajnu signalizaciju.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE