Teren kostice0719

Upravo smo dobili fotografiju gde se vidi da su dva terena Sportskog centra "Zmaj" u Brusu prekrivena voćnim košticama čime su mladi sprečeni da se bave sportskim aktivnostima.

"Mislimo da je ovo nerealno jer mi se tokom letnjeg raspusta okupljajmo na ovim terenima igrajući basket ili fudbal na male goliće i na taj način se družimo. Neko će reći "ko se to buni i šta mu to smeta" ali ovo se dešava već par godina unazad u ovom periodu. Sigurno je imala neka druga površina gde su mogle da se prospu koštice kako bi se sušile. Nadamo se da se ovo neće ponoviti naredne godine i da će ovi tereni biti slobodni preko cele godine kako bi mi mladi mogli da se bavimo sportom u svakom trenutku."- komentar je mladih sportista koji je poslat uz fotografiju.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Citalac. 149216621
Dok se "pojedini secaju tih vremena" svakako ne gube vreme.Gde su im radne dozvole za objekte na toj povrsini? O tim "ispravnostima" govore ili ... Skrecu sa teme na temu misleci da niko nista ne zna.Bruka sigurno,i za inspekciju i za kostice i za korupciju!
| 0 0
Saša 149261202
A komunalna inspekcija naravno ćuti jer njoj mora da se podnese prijava protiv nekoga da bi mogli da reaguju, da se oni ne "zameraju" sa uzurpatorima površina i imovine koju treba da štite. Oni stalno imaju dobar i JAK izgovor za svoj nerad. Za šta i zašto li ih plaćaju? Bruka...
| 7 -1
Dida 149269419
Zanimljivo, Smetaju kostice a niko da pise o trajnom uzurpiranju reke! Kako to da niko nije poslao sliku brane u Ziljcima gde se kupalo pola Brusa svojevremeno, sad na istoj toj brani mogu samo da se secaju tog vremena.
| 4 -5
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE