SkolaRazb Izlet101115
Članovi planinarske sekcije OŠ “Branko Radičević“ iz Razbojne rado su pristali da prvi dan jesenjeg raspusta ne provedu, kao većina njihovih vršnjaka, ispred televizora ili računara, već da se upuste u pravu malu avanturu.

BRadicevic101115 1
Iako je u početku među njima bilo i pesimista koji su, nesigurni u svoje mogućnosti, po izlasku iz autobusa u Grčaku šapatom izražavali svoje kajanje što nisu ostali u krevetu, sve se promenilo kada se krenulo prema ostacima starog grada.
BRadicevic101115 2
Divan jesenji dan obojen stotinama boja izvukao je iz dece svu onu energiju zarobljenu iza debelih vrata domaćih zadataka, pismenih vežbi, propitivanja...
BRadicevic101115 4
Svi vedri i nasmejani kao da su se utrkivali ko će pre stići do vrha. Kada su konačno osvojili tvrđavu, detaljno je obišli, uživali u pogledu, saslušali predavanje o tome šta istorija i legende kažu o Kozniku, vratili su se u podnožje brda i okušali se u raznim disciplinama.

BRadicevic101115 3 BRadicevic101115 6

Oni ratoborniji pravili su improvizovana koplja, lukove i strele dok su se ostali zanimali frizbijem, pravljenjem minjatura, odbojkom i micama.

BRadicevic101115 5

Takmičili su se u bacanju koplja, streličarstvu, nošenju na „krke đake“, trci na rukama dok ih drugari drže za noge kao i u svima omiljenoj disciplini – nadvlačenju konopca.

BRadicevic101115 7
Dobrog raspoloženja nije nedostajalo ni dok su se spuštali krivudavim putem prema Koznici a za to se starala grupa maturanta uvek spremna da zapeva.
Iskreno verujem da ih ovakvo raspoloženje neće ni napuštati do naše sledeće avanture...
Mr Teacher
Fotografije pogledajte OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE