PuteviSrbije 0622bg1

"Putevi Srbije" spremno i organizovano dočekuju predstojeći vikend, jedan od najfrekventnijih u letnjoj sezoni, kada se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na srpskim autoputevima.

JP „Putevi Srbije“ spremno i organizovano  dočekuje predstojeći vikend kada se, zbog povratka građana sa godišnjih odmora, očekuje povećan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima u Republici Srbiji.

Intenziviran je rad na naplatnim stanicama, svi naplatni kanali, kanali za distribuciju kartica i kanali za elektronsku naplatu putarine (ENP) rade 24 časa dnevno bez pauze, dok povećan  broj inkasanata obezbeđuje nesmetan prolazak vozila na autoputevima u Republici Srbiji.

Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja.

Putem portala na autoputevima i aplikacije za mobilne telefone Putevi Srbije, učesnike u saobraćaju informišemo u realnom vremenu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama.

Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije" na linku  OVDE

Pratite nas i na društvenim mrežama Tviter, Instagram i Fejsbuk!

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju na maksimalan oprez i strpljenje u vožnji!

Na put posebno na dužim relacijama, krećite odmorni, u jutarnjim časovima kada su temperature vazduha ugodnije za vožnju, obratite pažnju na radove, prilagodite brzinu kretanja uslovima na putu i poštujte ograničenja brzine i postojeću saobraćajnu signalizaciju!

„Putevi Srbije“ svim učesnicima u saobraćaju želi srećan put!

JP „Putevi Srbije“


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE