JPPuteviSrbije logo

JP Putevi Srbije je su izdale saopštenje povodom objava u pojedinim medijima koje se odnose na izgradnju novootvorene biciklističke staze od Kikinde do Nakova.

"Povodom netačnih objava u pojedinim medijima koje se odnose na izgradnju novootvorene biciklističke staze na državnom putu I B reda broj 15 od Kikinde do Nakova, u cilju tačnog i objektivnog informisanja javnosti, obaveštavamo Vas sledeće:
Biciklistička staza izrađena je uz poštovanje bezbednosnih standarda i postavljene su zaštitne ograde duž staze i na putnim objektima, o čemu svedoče fotografije:

JPPuteviSrbije biciklisticka08191 JPPuteviSrbije biciklisticka08192
JPPuteviSrbije biciklisticka08193 JPPuteviSrbije biciklisticka08194

Napominjemo da je biciklistička staza izgrađena u cilju poboljšanja kretanja i komunikacije ljudi, kao i transporta robe u pograničnim naseljima.
Projekat je deo prekogranične saradnje Srbije i Rumunije – „Unapređenje povezanosti Banata“ i finasiran je iz pretpristupnih IPA fondova Evropske unije. U realizaciji projekta učestvovali su JP „Putevi Srbije“, grad Kikinda, regionalni centar za razvoj Banata iz Zrenjanina i opština Žombolj iz Rumunije.
JP Putevi Srbije"


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE