MUP saobracajnapolicija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, sprovešće u četvrtak, 26. septembra 2019. godine akciju pojačane kontrole saobraćaja na teritoriji čitave zemlјe, u okviru projekta EDWARD (Evropski dan bez poginulih u saobraćajnim nezgodama).

Cilј projekta, koji po četvrti put organizuje Mreža saobraćajnih policija Evrope (TISPOL) i koji će se realizovati u svih 29 zemalјa članica TISPOL-a uklјučujući Srbiju, je da tog dana u saobraćajnim nezgodama na evropskim putevima ne pogine nijedno lice ili da u najmanju ruku broj poginulih bude što manji.
Realizacija projekta u svim zemlјama članicama TISPOL-a podrazumeva aktivno uklјučivanje medija, uz maksimalno angažovanje svih lјudskih i tehničkih resursa saobraćajne policije, a pokrenuta je i veb stranica www.projectedward.eu/sr/ ,koja je dostupna i na srpskom jeziku, na kojoj možete pronaći sve relevantne informacije o projektu i gde zainteresovani mogu potpisati elektronsku zakletvu da će bezbednim ponašanjem doprineti unapređenju bezbednosti saobraćaja na putevima.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE