ACputevi2410191Na celoj teritoriji opštine Aleksandrovac uveliko se radi na obnavljanju putne infrastrukture kako bi se stvorili uslovi za ravnomerni razvoj cele opštine.

Radnici i mašine su na svim lokacijama, radi se punom parom, a lokalna samouprava se trudi da se u predviđenim rokovima završe radovi. Svi radovi se izvode u dogovoru sa građanima, i u skladu sa strategijom ravnomernog razvoja Župe.
S obzirom da lepo vreme pogoduje putarima i da su mašine na terenu, predsednik opštine Aleksandrovac, dr Mirko Mihajlović, ovih dana obilazi radove i stanje urađenih puteva po mesnim zajednicama i prigradskim naseljima.

ACputevi2410192

Nakon asfaltiranja lokalnog putnog pravca u Starcima, predsednik opštine Aleksandrovac dr Mirko Mihajlović, sa saradnicima, predsednikom SO Aleksandrovac mr Tomom Savkovićem, zamenikom predsednika opštine Mihajlom Milićem i šefom kabineta predsednika opštine Bobanom Jovanovićem, prisustvovali su završetku radova na asfaltiranju dve deonice u Maloj Raklji.
Inače, uporedo se vrše pripremni radovi za asfaltiranje putnih pravaca, ponajviše za bolji i kvalitetniji život na selu i prigradskim naseljima, i to u Kruševici, Stanjevu – pored Bemiksa i u Gornjoj Velikoj Vrbnici – zaselak Sebići.
izvor:Informativna služba DK Aleksandrovac


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE