Udruženje poslovnih žena Srbije će u sredu 06. novembra 2019. godine po trinaesti put dodeliti nagradu Cvet uspeha za ženu zmaja najboljim preduzetnicama u Srbiji.

Takođe, u okviru manifestacije Cvet uspeha za ženu zmaja, koja će biti održana u Operi i teatru Madlenianum u Beogradu, drugu godinu zaredom će biti dodeljeno i priznanje Rodno najsenzitivnija kompanija.
U konkurenciji za nagradu Cvet uspeha za ženu zmaja 2019. su 23 preduzetnice. Među kandidatkinjama su uspešne preduzetnice iz cele Srbije, iz najrazličitijih delatnosti. Priznanja se dodeljuju u dve osnovne kategorije: za Najevropskiju žensku firmu i za Najbolji model zapošljavanja žena.
U izuzetno jakoj konkurenciji za Rodno najsenzitivniju kompaniju je 10 kompanija koje koje u svom poslovanju primenjuju strategije rodne senzitivnosti i društveno odgovornog poslovanja, principe osnaživanja žena Agencije za rodnu ravnopravnost Ujedinjenih nacija (UN WOMEN), sa posebnim fokusom na najbolje modele uključivanja žena u lance dobavljača.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE