Čačak – U velikom požaru koji je izbio u subotu 21. novembra u večernjim satima izgoreo je porodični stan jednom od najboljih sportista Čačka svih vremena, Mići Brkoviću.

Uzrok požara najverovatnije je neispravna električna instalacija u stambenoj zgradi u kojoj živi. Sa njim u stanu živi supruga i dva sina i na svu sreću svi su bezbedno evakuisani.

Mićo Brković je jedna od legendi srpskog biciklističkog sporta, dvostruki učesnik Olimpijskih igara, šestostruki najbolji sportista grada Čačka. Poznat kao veoma veliki borac, pošten i skroman sportista i čovek. Po završetku svoje sportske karijere jedno vreme je bio angažovan u Biciklističkom savezu Srbije, a trenutno je zaposlen u čačanskom Sportskom centru “Mladost” na određeno vreme. Kao vrhunskom sportisti Grada Čačka dodeljena mu je kuća na korišćenje, ali nikada se nije u nju uselio, zbog administrativnih problema koje grad ne može da reši već 15 godina. Uz pomoć roditelja kupuje stan pre 10 godina, koji je nažalost sada izgoreo.

BK Borac se obraća svim ljudima dobre volje, sportskim i biciklističkim radnicima, ustanovama, preduzećima, Državnim insitucijama da pomognu Mići Brkoviću i njegovoj porodici, kako bi u što kraćem roku sanirao štetu i što pre uđu u svoj stan i bezbolnije prevaziđu problem u kome su se našli.

Novčanu pomoć možete uplatiti na tekući račun Miće Brkovića 265-0000000658115-97.
izvor:glaszapadnesrbije.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE