NP vasarNG01

U toku je tradicionalni Novogodišnji vašar u Novom Pazaru koji se svake godine održava u Sportskoj dvorani „Pendik“. Ove godine Novogodišnji vašar je počeo 25. decembra i traje do 29 decembra.

Prema rečima direktora Sportko sajamske ustanove „Pendik“ Enesa Pljakića, ovogodišnja manifestacija traje pet dana u periodu od 10:00 do 21:00 čas, a organizatori i izlagači imaju sve razloge da budu zadovoljni.

„Izlagači su želeli da Novogodišnji vašar traje pet dana. Svoju ponudu izložilo je mnogo više firmi nego ranije, njih preko stotinu. Neke smo štandove, zbog velikog interesovanja morali da delimo, smanjimo, da svim izlagačima izađemo u susret i interesovanje kupaca je izuzetno “, kazao je Pljakić.

NP vasarNG02

Direktor SSU „Pendik „ističe da najveći broj posetilaca očekuju za vikend, posebno što i vremenske prilike svima idu na ruku.

„Očekujem da pređemo cifru od 35 000 posetilaca za pet dana. Za vikend nam je najavljena poseta iz Vrnjačke banje, okoline Brusa, Kruševca. Tradicionalno smo domaćini posetiocima iz Crne Gore, a ove godine je tome doprinela i dobra medijska promocija manifestacije“, zaključio je Pljakić.

Novopazarski vašar izuzetna je prilika da posetioci pazare robu izuzetnog kvaliteta, po cenama i do 70 odsto nižih od cena u trgovinama. Organizatori će razmotriti kapacitete da uz letnji i zimski vašar, zbog velikog interesovanja upriliče i prolećnu manifestaciju.
izvor:novipazar.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE