Približava se novogodišnje slavlje i doček Nove godine. Svodimo račune u prethodnoj godini i pripremamo se za rad i ostvarivanje planova u narednoj godini.

DedaMraz crtani2

U toku priprema za doček kao i za samu Novu godinu Deda Mraz je posetio mnogobrojnu decu i uručio im poklone i novogodišnje paketiće. Ali da li će Deda Mraz stići da poseti svu decu u opštini Brus i da im uruči paketiće?

I pored najbolje želje i volje Deda Mraz najverovatnije neće stići kod svih ali sigurno će mu pomoći Božić Bata kao i ljudi dobrog srca koji će se organizovati i pomoći da sva deca osete radost praznika i dobiju paketić.

Isailovici porodica197

Tokom godine pisali smo o porodici Dragoslava i Danilke Isailović iz sela Sudimlja u blaževačkom kraju koji imaju troje dece i da im je potrebno pomoći jer Dragoslav i Danilka nisu radno sposobni OVDE klik

KrivaReka BDjuricDeca

Nedavno smo saznali da u selu Kriva Reka porodica Bojana i Marine Đurić ima petoro dece uzrasta od 1 do 6 godina. Kod njih je trenutno velik sneg što otežava Deda Mrazu da im donese paketiće, a tata Bojan i mama Marina nisu zaposeni... OVDE klik
BrusONLINE će ove porodice posetiti uskoro i preneti čitaocima kako žive, kao i da li im je šta potrebno, a vi ako znate još porodica sa malom decom kojima možemo svi zajedno pomoći javite nam na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Želja nam je da pokrenemo akciju kako bi pomogli ovoj ali i svoj drugoj deci kako bi i ona osetila čari praznika i poručimo im ono najvažnije - da neko misli na njih.
Ako želite da se priključite akciji i pomognete u skladu sa vašim mogućnostima javite se na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Milica. 134005276
Prikljcujem se akciji za decu iz Krive Reke.❤
| 0 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE