Zabrana KrivaReka012020

Već duže vreme u medijima je zastupljeno da se budućnost i napredak Srbije zasniva na razvoju ekonomije, poljoprivrede, turizma, IT sektora... Pitanje je "Da li se opština Brus razvija i napreduje, i koliko?"

U narednom periodu pokušaćemo da damo odgovor na ovo pitanje ali za to nam je potrebna i pomoć građana koji žive u opštini Brus, naročito u TC Brzeće kao i okolnim selima a posebno u kopaoničkom selu Kriva Reka.
Naslovna fotografijaija nije slučajno izabrana jer prema našem mišljenju nosi simboliku da je iza Sunce i da trebamo ići u tom pravcu...
Razvoj celokupne teritorije opštine Brus zavisi prvenstveno od angažovanja lokalne vlasti koja je dobila poverenje naroda na izborima u cilju da stvore bolji ambijent za razvoj opštine na svim poljima života i privređivanja.
Prethodne rezultate u razvoju i napretku opštine Brus sagledaćemo u narednim tekstovima kao i mogućnost za razvoj u budućem periodu  na polju ekonomije, poljoprivrede, turizma...
Očekujemo i učešće stanovnika opštine Brus i svih onih koji vole Brus, a žive negde van, da daju svoj doprinos kako bi tekstovi bili što objektiviji i kako bi svi zajedno pronašli što bolja rešenja za dalji razvoj opštine Brus.
Ukoliko imate želju da se priključite ovoj akciji svoje tekstove, predloge i sugestije šaljite isključivo na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Nenad Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE