EPS logo

Beograd, 30.03.2020. -Javno preduzeće "Elektroprivreda Srbije“ moli sve kupce da zaključno sa 1. aprilom 2020. godine očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte.

Pored toga, mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem maila slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mail adrese prema lokaciji brojila. Adrese za distributivna područja su: područje Beograda je Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., za područje Vojvodine Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., za područje Kraljeva Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., za područje Kragujevca Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i za područje Niša Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., EPS kao društveno odgovorna kompanija moli kupce da iskoriste ovu mogućnosti i jave očitano stanje brojila čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa.
JP „Elektroprivreda Srbije“ će u toku vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa uložiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti očita brojila svih kupaca, poštujući sve mere zaštite. Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlje građana.
Sve aktivnosti „Elektroprivrede Srbije“ usmerene su tako da su i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeni stabilna proizvodnja i nesmetano snabdevanje električnom energijom za privredu i građane Srbije.
JP „Elektroprivreda Srbije“ apeluje na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja širenja korona virusa.
izvor:eps.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE